Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

SprinkleBit

SprinkleBit


Träna på aktiehandel – tillsammans med vänner och toppinvesterare

Nu får vår app en rejäl ansiktslyftning

App - genomskinlig megapuff

Nu får vår app en rejäl ansiktslyftning

App - genomskinlig megapuff

Aktuellt

 • Kvinnor och barn står på stegar och målar ett hus

  Hårdare amorteringsregler leder till bättre nattsömn men ebb i kassan

  Finansinspektionens nya förslag om tuffare amorteringsregler påverkar främst hög- och medelinkomsttagare med stora bolån. Med striktare amorteringsregler blir det mindre pengar kvar i plånboken, men också en lägre räntekänslighet för hushållen.

 • Människor sitter på en bänk och dricker kaffe och tittar på en hund

  Sänkt pensionärsskatt äts upp av andra skatter

  Sänkt skatt för pensionärer och långtidssjukskrivna, och höjd skatt för höginkomsttagare är några av de förslag inför 2018 som regeringen tidigare aviserat.

 • En man har ett affärsmöte med en äldre man

  Mer pengar i plånboken för hushållen

  Svenska hushåll har de senaste 14 åren fått alltmer pengar i plånböckerna. Men förbättringen gäller inte alla, pensionärer och arbetslösa halkar efter övriga hushåll.

 • Kvinna använder sin mobil

  Koll på bostadsrättsföreningarnas skuldsättning viktigare än någonsin

  Bostadsrättsföreningarnas skuldsättning är en viktig information för alla som bor, tänker köpa eller belåna en bostadsrätt. Enligt beräkningar från Swedbank och Sparbankerna kan boendekostnaden fördubblas om räntan stiger från 2 till 5 %.

 • Par julhandlar på internet

  Garantipensionärer, studenter och föräldralediga får högre ersättning 2017.

  Det blir effekten av att prisbasbeloppen nästa år höjs och garantipension, studiemedel, sjuk- och föräldrapenning genom det blir högre.

 • Lägenhet

  Köp aldrig bostadsrätt utan checklista

  Bostadsrättsmarkmarknaden delar problemen med lågt utbud och stor efterfrågan med villamarknaden men utöver problemen på villamarknaden finns det fler problem på bostadsrättsmarknaden som sammantaget kan få hela bostadsrättsmarknaden att haverera.

 • Kvinna lyssnar på musik

  Köp din resevaluta enkelt och smidigt

  Beställ din resevaluta till bra valutakurser direkt på nätet och betala online. Hämta resevalutan tryggt och smidigt hos ditt närmaste postombud!  Dessutom är det i regel billigare att växla pengar hemma i Sverige jämfört med på resmålet. Vi erbjuder valutaväxling med euro, dollar, bath, pund och andra populära valutor.

Stäng Skriv ut