Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vi har trygghet för dig som företagare!

Man som jobbar som snickare

Vi har trygghet för dig som företagare!

Här hittar du lösningar som ger dig och dina anställda ett bra skydd. Idag och imorgon.

Man som jobbar som snickare

Nyheter

 • Ett affärsmöte i ett öppet rum

  Var tredje enmansföretagare sparar inte till sin pension

  Nästan var tredje enmansföretagare sparar inte till sin pension och mer än var fjärde saknar trygghetsförsäkring. Det kan få stora konsekvenser eftersom man som företagare har ett sämre skydd än vad de flesta anställa har.

 • Toppvy av ett affärsmöte

  Småföretagen ser ljust på framtiden

  Förväntningarna inför kommande år pekar på en fortsatt tillväxt även om konjunkturen mattas av något. Samtidigt som sju av tio småföretag ser goda möjligheter att växa finns det en rad tillväxthinder. Det visar Småföretagsbarometern 2016.

 • En kvinna visar affärs detaljer på sin dator

  Viktig information om internetbankens behörighetssystem, trojaner och virus

  Den senaste tiden har ett antal svenska bankkunder drabbats av så kallade trojaner i sina datorer. En trojan infekterar datorn med ett skadligt virus och försöker på så sätt komma över kundernas inloggningsuppgifter till internetbanken och andra personliga uppgifter. Det är viktigt att du vidtar åtgärder för att skydda din dator. För ökad säkerhet i internetbanken för företag och företagare rekommenderar vi alla våra företagskunder att använda sig av Mobil BankID eller ”Två i förening” för signering i internetbanken.

Stäng Skriv ut