Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Nyhetsbrev till dig som företagare

Tips & inspiration

Nyheter

 • Man på kontor, kvinna i bakgrunden

  Från anställning till företagande

  I den här rapporten har vi bearbetat statistik från SCB och skapat en unik tidsserie över hur många som lämnar anställningar för att starta företag. Resultaten visar att företagande blivit mer attraktivt och fler provar på företagande.

 • Ett affärsmöte i ett öppet rum

  Var tredje enmansföretagare sparar inte till sin pension

  Nästan var tredje enmansföretagare sparar inte till sin pension och mer än var fjärde saknar trygghetsförsäkring. Det kan få stora konsekvenser eftersom man som företagare har ett sämre skydd än vad de flesta anställa har.

 • En kvinna visar affärs detaljer på sin dator

  Viktig information om internetbankens behörighetssystem, trojaner och virus

  Den senaste tiden har ett antal svenska bankkunder drabbats av så kallade trojaner i sina datorer. En trojan infekterar datorn med ett skadligt virus och försöker på så sätt komma över kundernas inloggningsuppgifter till internetbanken och andra personliga uppgifter. Det är viktigt att du vidtar åtgärder för att skydda din dator. För ökad säkerhet i internetbanken för företag och företagare rekommenderar vi alla våra företagskunder att använda sig av Mobil BankID eller ”Två i förening” för signering i internetbanken.

Stäng Skriv ut