Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Föreningar
Er verksamhet

Din företagsbank

Betalkort Företag – det självklara betalkortet

Det finns många svåra saker att ta ställning till i företagsvärlden. Men att välja betalkort är kanske årets enklaste beslut för dig som är företagskund hos Snapphanebygdens Sparbank. Med Betalkort Företag får du till exempel enkel administration, snabb översikt i appen "Företagskort" och möjlighet att scanna kvitton med mobilen.

Kort- och Kreditgivare för Betalkort Företag är Entercard Group AB. Swedbank och sparbankerna är kreditförmedlare avseende Betalkort Företag

Bankort företag
Construction workers having a planning meeting

Småföretagsbarometer

Sveriges småföretagare upplever just nu sin fjärde djupa lågkonjunktur sedan 90-talets början.Årets Småföretagsbarometer visar att konjunkturnedgången är djupare än vad företagarna förutsåg förra året och många företag brottas nu med försämrad lönsamhet samtidigt som allt färre har sparbuffertar att ta av.

kvinna som sitter bakom ett bord och utövar sin hobbyverksamhet

Bli din egen vid sidan om.

Har du en hobby du skulle kunna tjäna lite extra på eller sitter du på en affärsidé du inte är beredd att satsa på fullt ut än?
Att börja försiktigt kan vara en bra start.
 

Young man accepting a digital payment from a customer in a cafe

Har du kunder som inte betalar?

Händer det att dina kunder inte betalar? Uteblivna betalningar kan få jobbiga konsekvenser, så se till att ha en plan i skrivbordslådan om det händer. Här får du hjälp på vägen.

Woman with tablet in front of group of cars

Dags för ny företagsbil? Leasa hos oss!

Vi kan hjälpa till med er nästa bilaffär – oavsett hur många bilar och vilket märke. Vi har alla finansieringsformer och hjälper er hitta det som passar just er.

confident and happy farmer in her tractor

Skydda dig mot bedrägeri som företagare

Som företagare kan ett bedrägeri få stora konsekvenser. Bedragaren får ofta tillgång till både din privatekonomi och företagets ekonomi om han eller hon kommer över din e-legitimation, som Mobilt BankID, eller din säkerhetsdosa.

Föreningar

Ska du starta en förening? Vi är stolta över att vara en del av Sveriges föreningsliv. Och vi samarbetar med föreningar, klubbar och andra partners för att stödja och utveckla föreningslivet.

Skog och lantbruk

Här har vi samlat information, tips och inspiration till dig som är skogsägare eller lantbrukare.