Hoppa till textinnehållet

Kassa/kundtjänst på Snapphanebygdens sparbank!

Snapphanebygdens sparbank är en fristående sparbank med god tillväxt. Vi är nu är vi på jakt efter en vikarie till Ellinor som ska vara föräldraledig. Tjänsten är en heltidstjänst, med möjlighet till deltid, under 1,5 år med början i augusti.

Gruppbild personal

Vi erbjuder dig en bredare yrkesroll!

Att jobba i kassa/kundtjänst på Snapphanebygdens Sparbank innebär att du får möjligheten att utveckla din yrkesroll och kompetens - på riktigt. Som medarbetare hos oss i Vittsjö blir du en del av det lilla kontoret, med stora möjligheter att vara med och påverka utformningen av hela verksamheten. Du kommer att bli den enda med din befattning i Vittsjö, vilket innebär att du får en bred och utmanande yrkesroll. Vi tror på våra medarbetare och kommer därför att ge dig fullt förtroende till hur du ansvarar för kunder och arbetsuppgifter. I rollen ingår arbete i kassa/kundtjänst, svara i telefon och hjälpa kollegor med massor med olika uppgifter.

 

Vi har nöjda kunder - om vi får skryta lite. Nyckeln till detta är att vi har möjligheten att komma nära våra kunder och erbjuda en ovanligt hög service. Du får ta del av en mer familjär atmosfär där du alltid finns till hands gällande allt inom bankens vardagstjänster.

En självgående person som gillar att ge service

 

Eftersom du kommer att bli ansiktet utåt för vårt kontor i Vittsjö är vi på jakt efter dig som är en social person med ett gott ordningssinne. Vi arbetar under devisen ”frihet under ansvar” och det är därför viktigt att du är självgående och trivs med att ta ansvar. Du får gärna ha erfarenhet av bankarbete. Har du inte det, så får du lära dig snabbt. Du kommer att få stora möjligheter att utvecklas i rollen hos oss och om du vill, får du möjlighet att ta Swedseclicensen.

 

Vi hoppas verkligen att vi har lyckats med att fånga ditt intresse och ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Rekrytering sker löpande.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Jörgen Borgström (bankens VD) på telefon 0451 - 77 56 66 eller via mejl

 

Din ansökan skickas in via mejl till

Snapphanebygdens Sparbank - lokal, självständig och personlig

Vi är den lilla fristående sparbanken som erbjuder den absolut bästa servicen. Med kontor i Bjärnum och Vittsjö finns vi alltid nära våra kunder. Vår målsättning är att vara det självklara valet för kunderna i bygderna runt omkring. Vi är stolta medlemmar i Sparbankernas Riksförbund och samarbetar med Swedbank för att erbjuda våra kunder alla tjänster inom bank och försäkringar oavsett om det är till privatpersoner eller företag.